Sponsor Bağlantılar

Karagul 76. Bölüm Fragmanı Özeti


çocukların kaybolduklarını öğrenen, Ebru, Narin ve Sibel, Elif’in de yardımıyla onları edinebilmek üzere yola olumlu şeyler. Selçuk’un vurulduğunu bilen şahin, diğer adamları da arka çağırır ve hesabı kesmek üzere arka döner, lakin şahin ve adamlarını hiç tahmin etmedikleri bir son beklemektedir. Sibel ve Ayşe arasındaki gerginlik, Ayşe’nin büyük bir kırılma yaşamasıyla birlikte son bulur. Ayşe konağın ortasında Sibel’in annesi olduğunu haykırır.


Genclerin konusu super oldu.Amma eski konulari yapmayin tekne falan.Artik oyrensin Baranin oglu oldugu konu deyissin biktik artik


Kardeşini, kendi kazdırttığı mezarın başında ölü bu gibi bulan Kadriye, hayatının en büyük pişmanlıklarından birini daha yaşar. Sırtında taşıyarak yola kadar indirse de, Fikriye için çok aşırı geç olma ihtimali büyüktür. Oğuz, Serdar’ın, Kendal’ın adamları nedeni ile öldüresiye dövüldüğünü görünce Kendal’ın ofisini basar.

Yaptıklarından tereyağından kıl çeker bunun gibi sıyrılan Kendal Oğuz’un üzerine gitmekten vazgeçmez. ancak Kendal’ın haberinin olmadığı şey, Kenan’ın, yarım kalan hesapları kesmek üzere son derece kararlı bir şekilde, yola çıkmış geliyor olmasıdır.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder